
Prawdziwe piękno wypływa z nas. To, co jemy ma bezpośredni wpływ na naszą cerę, włosy i paznokcie. Więc najpierw należy zadbać o zdrową dietę. Założeniem akcji "Uwolnij piękno" jest promowanie zdrowego stylu życia.
Akcja rozpoczęła się 10 grudnia i potrwa do 10 stycznia 2013. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest przesłanie przepisu na danie dietetyczne za pośrednictwem portalu Uwolnij Piękno. Ogłoszenie wyników odbędzie się 11.01.2013. Po zakończeniu trwania konkursu jury wyłoni dwóch głównych zwycięzców oraz piętnastu, którzy otrzymają nagrody dodatkowe.
Warto wziąć udział w konkursie, ponieważ przewidziane nagrody są bardzo atrakcyjne. Dwójka zwycięzców dostanie vouchery o wartości 50zł do wykorzystania w restauracji Futu Sushi, zabieg fotoodmładzania na twarz lub dłonie (do wyboru) przy udziale lampy Bioptron z jonoterapią (o wartości 200zł) plus wykonanie makijażu przez profesjonalną kosmetyczkę panią Barbarę Zawadzką, karty rabatowe 30% na wybrany asortyment firmy Zepter
Kolejną nagrodą jest indywidualna wizyta u dietetyka, w skład której wchodzi:pomiar składu ciała wraz z omówieniem błędów żywieniowych oraz ułożenie jadłospisu
Nagrodzone przepisy zostaną wykorzystane na pokazie gotowania zorganizowanym przez Zepter oraz nagrodzeni uczestnicy będą mieli szansę zaprezentować swoje umiejętności i przygotować danie popisowe.
Na pozostałych 15 zwycięzców czekają zabieg fotoodmładzania na twarz przy udziale lampy Bioptron z jonoterapią (o wartości 200zł) oraz karty rabatowe na 30% wybrany asortyment firmy Zepter przed zabiegami odbędzie się prezentacja produktów firmy Zepter
Dla wszystkich osób biorących udział organizatorzy przewidzieli nagrody gwarantowane - karty rabatowe 30% na wybrany asortyment firmy Zepter oraz możliwość wzięcia udziału w kolejnej edycji programu i kolejnym losowaniu.
Główny sponsor: Zepter
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
LASAGNE Z INDYKIEM I DUSZONYM SZPINAKIEM 80g- płatów lasagne 100g- fileta z piersi indyka 220g- szpinaku 200g- pomidorów 1- mała cebula 1- ząbek czosnku 2- łyżeczki oliwy z oliwek natka pietruszki,sól,pieprz,tymianek,rozmaryn,bazylia Mięso zmielić,cebulę pokroić w kostkę,zeszklić na połowie oliwy,dodać zmiksowane pomidory i mięso.Dodać dużą ilość posiekanej natki pietruszki i doprawić.W drugim naczyniu przygotować szpinak dodając do niego resztę oliwy,posiekany czosnek,poddusić i dobrze doprawić. Masami przełożyć naprzemiennie płaty.Danie ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec przez 20 min w temperaturze 180 stopni C